ESL Labo Jepang College Nagoya

School Life

Scholarship Program

Kita aturan 20% diskon kuliah kanggo murid sing wareg;

  1. Ora tardiness lan ora absense;
  2. Good kinerja, sikap ing classroom, lan apik skor cilik tes lan Final Exam;
  3. rujukan saka instruktur utawa panuntun.

 

Part-time proyek

Sampeyan bisa ing proyek part-wektu 28 jam minggu sawise sampeyan njaluk “Idin kanggo Melu kegiatan liyane saka sing dileksanakake ing Status Residence Sadurunge Diwenehake” saka Biro imigrasi.

Sampeyan bakal dileksanakake 8hours apa saben dina ing vacation sekolah.

 

Domitory

Kita bakal kurban domitory kanggo 6months page nalika sampeyan dipuntampi ing sekolah kita. Sawise 6months, sampeyan bakal kudu golek lan apartemen dhewe. Kita bakal ngewangi sampeyan nemokake apartemen.