ESL Labo Jepang College Nagoya

Ragat sekolah

Scholarship Program

Kawontenan

Sampeyan bakal njaluk diskon 20% saka enem sasi ragat sekolah yen ketemu followings;

  1. Ora tardiness lan ora absense;
  2. Good kinerja, sikap ing classroom, lan apik skor cilik tes lan Final Exam;
  3. rujukan saka instruktur utawa panuntun.

Prakawis ragat sekolah

Total ragat sekolah saka Long-term mahasiswa course

April daphukan Oktober daphukan
Screening beya JPY 20,000 JPY 20,000
Daphukan beya JPY 50,000 JPY 50,000
Ragat sekolah JPY 1,200,000 JPY 900,000
Fasilitas beya JPY 96,000 JPY 72,000
Kegiatan beya JPY 24,000 JPY 18,000
Total JPY 1,390,000 JPY 1,060,000

Pay gawe jadwal

Nalika sampeyan njaluk dipuntampi ing sekolah kita, setahun kuliah bakal dibutuhake.

April daphukan Student

Screening beya Bayaran kawitan Bayaran liyane Bayaran katelu
Deadline mburi Nopember Mburi Februari Mburi Maret Mburi September
Screening beya JPY 20,000
Daphukan beya JPY 50,000
Ragat sekolah JPY 600,000 JPY 300,000 JPY 300,000
Fasilitas beya JPY 48,000 JPY 2,4000 JPY 2,4000
Kegiatan beya JPY 12,000 JPY 6,000 JPY 6,000
Total JPY 20,000 JPY 710,000 JPY 330,000 JPY 330,000

Oktober daphukan Student

Screening beya Bayaran kawitan Bayaran liyane
Deadline Pungkasane Mei Mburi Agustus Mburi September
Screening beya JPY 20,000
Daphukan beya JPY 50,000
Ragat sekolah JPY 600,000 JPY 300,000
Fasilitas beya JPY 48,000 JPY 2,4000
Kegiatan beya JPY 12,000 JPY 6,000
Total JPY 20,000 JPY 710,000 JPY 330,000