Kursus

Course Long-term

mesthi enrollment April: Mulai ing April, 2 taun

Iki mesthi wis dirancang kanggo mulang 2years Japanese intensif minangka preparation kanggo pasinaon luwih ing universitas Japanese.


mesthi enrollment Oktober: Mulai ing Oktober, 1.5 taun

Iki mesthi wis dirancang kanggo mulang Japanese intensif 1.5years minangka preparation kanggo pasinaon luwih ing universitas Japanese.

Enrollment kualifikasi

  1. Sampeyan kudu 18 lawas taun utawa lawas
  2. Sampeyan kudu wis rampung luwih saka 12years pendidikan salah siji ing Jepang utawa ing negara.
  3. Sampeyan kudu disetujoni dening direktur sekolah sekolah kita.

Pelamar iku becike dadi luwih enom saka 30years lawas.