ESL Labo Jepang College Nagoya

Kursus

Course Long-term

Enrollment kualifikasi

  1. Sampeyan kudu 18 lawas taun utawa lawas
  2. Sampeyan kudu wis rampung luwih saka 12years pendidikan salah siji ing Jepang utawa ing negara.
  3. Sampeyan kudu disetujoni dening direktur sekolah sekolah kita.

Pelamar iku becike dadi luwih enom saka 30years lawas.

Short-term Course intensif

Enrollment kualifikasi;

  1. Pelamar kudu Visa cocok divalidasi nganti pungkasan mesthi.

i.e., Visa digunakake-liburan, Visa Travel, Visa spousal, etc.