ESL Labo Jepang College Nagoya

Long-term:Japan residents

Formulir Aplikasi lan Documents Perangkat

Pelamar sing wis ing Jepang lan duwe visa bener dibutuhake dokumen punika;

Makarya visa liburan / spousal visa / kulawarga Tetep visa etc

1 Aplikasi wangun Aplikasi wangun kudu kapenuhan ing dening pelamar
2 Dislametaké kanggo sinau ing Jepang lan Embarkation / Disembarkation Sajarah report Kelèt ing formulir aplikasi
3 salinan ing passport(yen ugi) ID page Embarkation / Disembarkation Sajarah kaca
4 Foto ID [40㎜ × 30㎜] x4 kabeh ID foto sing arep padha
5 Lulusan certificate Ing cilik yen pelamar lulus saka Universitas, College, utawa sekolah menengah
  • Asli lulusan certificate dibutuhake; Ora salinan
Ing cilik yen pelamar minangka mahasiswa universitas utawa College.
  • Mahasiswa Situs certificate lan lulus saka sekolah menengah certificate
Ing cilik yen pelamar iku dhuwur sekolah pelajar.
  • Lulusan huruf ing wektu applying + lulusan certificate sawise lulusan.
6 Academic transcript saka shool Final Asli dibutuhake; Ora salinan
7 Residence Card Asli dibutuhake; Ora salinan
8 Pranyatan saka Status Residence Kelèt ing formulir aplikasi
Letter of njamin saka Guarantor
  • Kelèt ing formulir aplikasi

Prakawis ragat sekolah

Total kuliah saka mahasiswa mesthi Long-term punika minangka nderek

April daphukan Octorber Enrollment
Screening beya ¥ 20,000 ¥ 20,000
Daphukan beya ¥ 50,000 ¥ 50,000
Ragat sekolah ¥ 1.200.000 ¥ 900.000
Fasilitas beya ¥ 96.000 ¥ 72.000
Kegiatan beya ¥ 24.000 ¥ 18.000
Total ¥ 1.390.000 ¥ 1.060.000

Jadwal Pay

April daphukan Student

Screening beya Ing Pembayaran First Kapindho Pembayaran Ing Pembayaran Katelu The Fourth Pembayaran
Deadline Ing awal Nopember / span> Mburi Februari Mburi Agustus Mburi Maret Mburi September
Screening beya ¥ 20,000
Daphukan beya ¥ 50,000
Ragat sekolah ¥ 300,000 ¥ 300,000 ¥ 300,000 ¥ 300,000
Fasilitas beya ¥ 2,4000 ¥ 2,4000 ¥ 2,4000 ¥ 2,4000
Kegiatan beya ¥ 6,000 ¥ 6,000 ¥ 6,000 ¥ 6,000
Total ¥ 20,000 ¥ 380.000 ¥ 330.000 ¥ 330.000 ¥ 330.000

Octorber Enrollment Student

Screening beya Ing Pembayaran First Kapindho Pembayaran Ing Pembayaran Katelu
Deadline Ing pungkasan Mei Mburi Agustus Mburi Maret Mburi Agustus
Screening beya ¥ 20,000
Daphukan beya ¥ 50,000
Ragat sekolah ¥ 300,000 ¥ 300,000 ¥ 300,000
Fasilitas beya ¥ 2,4000 ¥ 2,4000 ¥ 2,4000
Kegiatan beya ¥ 6,000 ¥ 6,000 ¥ 6,000
Total ¥ 20,000 ¥ 380.000 ¥ 330.000 ¥ 330.000