ESL laboratuvar Japonya Dil Enstitüsü Nagoya

Uzun vadeli:yabancı sakinleri

Başvuru formu ve gerekli belgeler

Okul ve öğrenci vizesi, Bizi follwings göstermek zorunda;

  1. Öğrenme yeteneği ve hedefleri yurtdışında eğitim için.
  2. Eğitimi ve Japonya'da yaşayan yapmak mali yeteneği.

Bize göstermek zorunda ve Göçmenlik Bürosu size kanıtlamak için iki şey yukarıda Japonya'da eğitim uygun.

Lerning yeteneği ve hedefleri Japonya'da eğitim için

Aşağıdaki belgeleri başınıza yazılmaya ve Japonca Çeviri ile bağlanmak için gerekli olan.

1 Başvuru formu Başvuru formu başvuru sahibi tarafından doldurulmalıdır
2 Japonya ve biniş kahvaltıdan tekneden iniş Geçmişi raporunda eğitim hedefleri Başvuru formu ekli
3 pasaport kopyasını(Eğer sana sahip olmam) Kimliği sayfa ve biniş kahvaltıdan tekneden iniş geçmiş sayfaları
4 Kimliği photos[40㎜ × 30㎜]x7 tüm kimlik fotoğrafları aynı olmalıdır
5 Mezuniyet belgesi Başvuru üniversiteden mezun durumda, Üniversite, veya lise
  • Orijinal mezuniyet belgesi gereklidir; Bir kopya
Başvuru sahibi bir üniversite veya kolej öğrencisi olduğu durumda.
  • Öğrenci kayıt belgesi ve lise mezunu belgesi
Başvuru sahibi bir lise öğrencisi olduğu durumda.
  • Mezuniyet mektup uygulayarak zaman + mezuniyet belgesi mezuniyet sonrası.
6 Akademik final shool transkript Orijinal gereklidir; Bir kopya
7 Japonca dil öğrenme tarihi Japonca dil bilgisi seviye tespit sınavı, JLPT, N5 veya tanınacağını. Japonca Dil Okulu ders kaydı
8 Diğer belgeler İlkokul 6years eski önce alındı durumda
  • Giriş ve mezuniyet tarihi gösteren resmi belge.
Ailesi veya yakınları halen Japonya'da çoğu durumda.
  • Tüm aile üyeleri ve yakınlarına ikamet belgesi(Eğer onlar yabancılar, ikamet kartı numarası gereklidir)
  • Baba aile üyesi içerir, Anne, kardeşim, Kız kardeşim, eş, ve çocuk.

Belgeleri Mali Sponsorluk

Yurtdışında eğitim maliyetini kapsayan bir sponsor gerek.

Sponsor olabilir;

A. kendini

B. aile üyesi veya Japonya dışında yaşayan akrabaları.

C. aile üyesi, yakınları, ya da yurtdışında eğitim ücret uygulanır bağlı, Japonya'da yaşayan.

Aşağıdaki belgeleri sponsorlar tarafından yazılacak ve Japonca Çeviri ile bağlanmak için gerekli olan.

A. sizin çalışma yurtdışında kendi başına maliyet ödemek durumunda.

1 Belge Mali Sponsorluk Başvuru formu ekli
2 Mevduat sertifikası dengesi Başvuru acccount olmalıdır.
3 Açıklama mektubu Başvuru nasıl elde ettiğini açıklayan bir mektup yurtdışında eğitim maliyeti.
4 Biçimde banka cüzdanını kopyası Göçmenlik Bürosu istek üzerine
5 İstihdam sertifika Göçmenlik Bürosu istek üzerine
6 Gelir belgesi Göçmenlik Bürosu istek üzerine

B. aile üyesi veya Japonya dışında yaşayan akrabaları sponsor olduğu durumda.

1 Belge Mali Sponsorluk Başvuru formu ekli
2 Başvuru ve sponsor arasındaki ilişkileri gösteren resmi belge Ailesel ilişki ve ikamet transkript belgesi(Kore), Aile kaydının bir kopyasını(Tayvan), Ailesel bir ilişki resmi sertifika(Çin), Doğum belgesi(diğer ülkeler)
3 Mevduat sertifikası dengesi Hesap adı-meli var olmak belgili tanımlık kefil.
4 Gelir belgesi son 3years
5 Vergi ödeme belgesi son 3years

C. sponsor aile üyesi olduğu durumda, yakınları, veya Japonya'da yaşayan İştirakler

1 Belge Mali Sponsorluk Başvuru formu ekli

Yıllık gelir doldurunuz.; yıllık geliri üzerinden elde edilebilir “Brüt gelir” şehir hükümeti tarafından verilen vergi sertifika.

2 Vergilendirme sertifika Şehir devlet malı sertifika; sponsor gösteren brüt gelir ve son
3 Destekledi sertifika Bir şirket sponsor resmi.
Şirket tescil belgesi
Durumda kayıtlı kayıt ofisinde seçtiğin bu kullanıcı iş olmadığı için sponsor resmi bir belge alınamıyor.
Pul alma ile gelir vergisi raporunun bir kopyasını
4 İkamet belgesi Sertifikanın tüm aile üyeleri ve ilişki göstermelidir

  • Sponsor veya seçtiğin bu kullanıcı aile üyesi yabancı uyruklu varsa, Tüm regidence kartı numaraları gerekli olmalıdır.
5 Mevduat sertifikası dengesi Hesap adı-meli var olmak belgili tanımlık kefil.
6 Belge bir ilişki Baban sponsorudur durumda, Anne, Büyükbaba, Büyükanne, kardeşim veya kardeşin.
Sertifika, ilişki ve ikamet belgesi(Kore), Aile kaydının bir kopyasını(Tayvan), Ailesel bir ilişki resmi sertifika(Çin), Doğum belgesi(diğer ülkeler)
Sponsor başvuru sahibi veya başvuru'nın iş ortağı olduğu durumda ’ s ailesi.
  1. Şirket Kılavuzu ya da şirketin tescil belgesi başvuru sahibi veya başvuru ’ s üst
  2. kredi mektubu kopyasını(L/C)
  3. Yükleme fatura kopyası(B)
  4. Belge başvuru ve aday arasındaki ilişkinin ’ s ailesi.
  5. Mektup ilişki açıklama vb.

Diğer belgeler

Eğer başvuru sahibi ’ s Uyruğu olan Çin, Myanmar, Bangladeş, Moğolistan, Sri Lanka, Vietnam, veya Nepal, Göçmenlik Bürosu istek üzerine diğer ek belgeler gerekmektedir.