ESL lab Japan språk Institutt Nagoya

Langsiktig:utenlandske beboere

Søknadsskjema og dokumenter som kreves

Bruke skolen og få studentvisum, du må vise oss follwings;

  1. Læring evne og mål for å studere i utlandet.
  2. Økonomisk evne til å betale skolepenger og gjøre bor i Japan.

Du må vise oss og immigration bureau over to ting for å bevise at du er berettiget til å studere japansk.

Lerning evne og mål for å studere japansk

Følgende dokumenter er må være skrevet av dere og festes med japansk oversettelse.

1 Søknadsskjema Søknadsskjemaet skal fylles av søkeren
2 Mål å studere i Japan og ombordstigning/ilandstigning historie Vedlagt i form
3 en kopi av passet(Hvis du har) ID og ombordstigning/ilandstigning historie sidene
4 ID photos[40㎜ × 30㎜]x7 alle ID bilder bør være den samme
5 Eksamen sertifikat I tilfelle at søkeren ble uteksaminert fra Universitetet, College, eller videregående skole
  • Den opprinnelige eksamen sertifikatet kreves; Ikke en kopi
I tilfelle at søkeren er et universitet eller høyskole student.
  • Student registrering sertifikat og utdannet sertifikat av skolen
I tilfelle at søkeren er en high school student.
  • Eksamen brev ved å bruke + eksamen sertifikat etter eksamen.
6 Akademiske transkripsjon av den endelige shool Opprinnelige kreves; Ikke en kopi
7 Japansk språk læring historie Japanske ferdighetstester, JLPT, N5 eller highter. Banerekord av japanske School
8 Andre dokumenter I tilfelle at du var registrert i grunnskole før 6years gamle
  • Et formelt dokument som viser inngangen dato og konfirmasjonen dato.
I tilfelle at familie og slektninger er for øyeblikket i Japan.
  • Sertifikatet av alle familiemedlemmer og slektninger(Hvis de er utlendinger, Residence er kortet nødvendig)
  • familiemedlemmet inkluderer far, mor, bror, søster, ektefelle, og barn.

Dokumenter av finansielle sponsorer

Du trenger en sponsor som dekker kostnadene for studier i utlandet.

Sponsor kunne;

A. selv

B. familiemedlem eller slektninger bor utenfor Japan.

C. familiemedlem, slektninger, eller agenter som i belastet studere i utlandet, bor i Japan.

Følgende dokumenter er må være skrevet av sponsorer og festes med japansk oversettelse.

A. i tilfelle du betaler studere i utlandet koste selv.

1 Dokumentet av finansielle sponsorer Vedlagt i form
2 Innskuddsbevis balanse Navnet på acccount skal søkeren.
3 Forklaring brev Et brev som forklarer hvordan søkeren har opptjent studiet i utlandet koster.
4 Kopi av bankbook på anmodning fra immigration bureau
5 Sysselsetting sertifikat på anmodning fra immigration bureau
6 Inntekt sertifikat på anmodning fra immigration bureau

B. i tilfelle som sponsor er familiemedlem eller slektninger som bor utenfor Japan.

1 Dokumentet av finansielle sponsorer Vedlagt i form
2 Formelt dokument som viser forholdet mellom søkeren og sponsoren Sertifikat for familiær relasjon og bolig transkripsjon(Korea), en kopi av familien Registrer(Taiwan), Formelle sertifikatet for familiær relasjon(Kina), fødselsattest(andre land)
3 Innskuddsbevis balanse Navnet på kontoen skal være sponsor.
4 Inntekt sertifikat siste 3years
5 Skatt betaling sertifikat siste 3years

C. i sak som sponsor familiemedlem, slektninger, eller agenter som bor i Japan

1 Dokumentet av finansielle sponsorer Vedlagt i form

Fyll ut årlig omsetning; -årsresultatet skal hentes fra “brutto inntekt” i beskatning sertifikatet utstedt av byrådet.

2 Beskatning sertifikat Byen regjeringen problemet sertifikatet; nyeste og viser brutto inntekt av sponsor
3 Enployment sertifikat Hvis sponsoren er et selskap offisielle.
Selskapet registrering sertifikat
I tilfelle at sponsor ikke kan hente et formelt dokument fordi sin virksomhet ikke er registrert i registrering kontoret.
En kopi av inntektsskatt rapport med å motta stempel
4 Sertifikatet Sertifikatet skal vise alle familiemedlemmer og forhold

  • Hvis sponsoren eller sin familiemedlem har utenlandske nasjonalitet, alle regidence kort nummer skal være nødvendig.
5 Innskuddsbevis balanse Navnet på kontoen skal være sponsor.
6 Dokument i forhold I tilfelle at sponsor er sin far, mor, bestefar, bestemor, borther eller søster.
Sertifikat av forholdet og bosteds(Korea), en kopi av familien Registrer(Taiwan), Formelle sertifikatet for familiær relasjon(Kina), fødselsattest(andre land)
I tilfelle at sponsor er en business affiliate søkeren eller søkeren ’ s foreldre.
  1. Selskapet guide eller selskapet registreringsbevis søkeren eller søkeren ’ s foreldre
  2. en kopi av brev av kreditt(L/C)
  3. en kopi av stykkliste lasting(B/L)
  4. Dokumentet av forholdet mellom søker og søker ’ s foreldre.
  5. Brev av forholdet forklaring etc

Andre dokumenter

Hvis søkeren ’ s nasjonalitet er Kina, Myanmar, Bangladesh, Mongolia, Sri Lanka, Vietnam, eller Nepal, andre flere dokumenter kreves på anmodning fra immigration bureau.