ESL प्रयोगशाला जापानी विद्यालय नागोया

लामो अवधि:विदेशी बासिन्दा

आवेदन फारम र दस्तावेज आवश्यक

स्कूल लागू र विद्यार्थी भिषा प्राप्त गर्न, तपाईं हामीलाई follwings देखाउन छन्;

  1. विदेश अध्ययन गर्न सक्ने क्षमता र उद्देश्य सिक्ने.
  2. शिक्षण तिर्न र जापान मा आफ्नो रहन बनाउन वित्तीय क्षमता.

तपाईं अर्डर तपाईं जापान अध्ययन गर्न योग्य हुनुहुन्छ प्रमाणित गर्न हामीलाई र अध्यागमन ब्यूरो दुई कुराहरू माथि देखाउन छन्.

जापान अध्ययन गर्न सक्ने क्षमता र उद्देश्य Lerning

आफूलाई द्वारा र जापानी अनुवाद संग संलग्न गर्न लिखित गर्न निम्न कागजातहरू आवश्यक.

1 आवेदन फारम आवेदन फारम को आवेदक द्वारा भरिएको हुनुपर्छ
2 जापान अध्ययन र पोतारोहण / पेन्ह इतिहास रिपोर्ट गर्न उद्देश्य आवेदन फारममा संलग्न
3 आफ्नो पासपोर्ट प्रतिलिपि(तपाईं अधिकार भने) आईडी पृष्ठ र पोतारोहण / पेन्ह इतिहास पृष्ठ
4 आईडी फोटो [40㎜ × 30㎜] x7 आईडी फोटो सबै एउटै हुनुपर्छ
5 स्नातक प्रमाणपत्र को आवेदक विश्वविद्यालय स्नातक त्यस अवस्थामा, कलेज, वा उच्च विद्यालय
  • मूल स्नातक प्रमाणपत्र आवश्यक छ; प्रतिलिपि छैन
मामला मा आवेदक एक विश्वविद्यालय वा कलेजमा विद्यार्थी हो भनेर.
  • विद्यार्थी दर्ता प्रमाणपत्र र उच्च विद्यालय को स्नातक प्रमाणपत्र
मामला मा आवेदक एक उच्च विद्यालय विद्यार्थी हो भनेर.
  • लागू को समयमा स्नातक पत्र + स्नातक पछि स्नातक प्रमाणपत्र.
6 अन्तिम Shool को शैक्षिक ट्रान्सक्रिप्ट मूल आवश्यक छ; प्रतिलिपि छैन
7 जापानी भाषा सिक्ने इतिहास जापानी भाषा प्रवीणता परीक्षण, JLPT, N5 वा highter. जापानी भाषा विद्यालय को कोर्स रेकर्ड
8 अन्य कागजातहरू त्यस अवस्थामा तपाईं 6years पुरानो अघि प्राथमिक विद्यालयमा भर्ना थिए
  • प्रवेश मिति र स्नातक मिति देखाउँछ कि एक औपचारिक कागजात.
मामला मा आफ्नो परिवार वा आफन्त जापान वर्तमान हो कि.
  • सबै आफ्नो परिवारका सदस्य र आफन्त को निवास प्रमाणपत्र(यदि तिनीहरूले विदेशीहरू छन्, निवास कार्ड नम्बर आवश्यक छ)
  • परिवार सदस्य बुबा समावेश, आमा, भाइ, बहिनी, पति, र बच्चा.

वित्तीय प्रायोजन को कागजातहरू

तपाईं विदेश अध्ययन लागत कवर गर्ने प्रायोजक आवश्यक.

को प्रायोजक हुन सक्छ;

आफूलाई ए

बी परिवार सदस्य वा जापान को जीवित बाहिर नातेदार.

सी परिवार सदस्य, नातेदार, वा भएका सम्बद्ध आफ्नो अध्ययन को विदेश चार्ज, जापान बस्ने.

प्रायोजकहरूको द्वारा र जापानी अनुवाद संग संलग्न गर्न लिखित गर्न निम्न कागजातहरू आवश्यक.

ए मा मामला तपाईं आफैलाई आफ्नो अध्ययन विदेश लागत तिर्न भनेर.

1 वित्तीय प्रायोजन को कागजात आवेदन फारममा संलग्न
2 जम्मा शेष को प्रमाणपत्र को acccount को नाम आवेदक हुनुपर्छ.
3 व्याख्या पत्र को आवेदक लागत विदेश अध्ययन कसरी कमाएको छ व्याख्या कि एक पत्र.
4 bankbook को प्रतिलिपि अध्यागमन ब्यूरो को अनुरोध मा
5 रोजगार प्रमाणपत्र अध्यागमन ब्यूरो को अनुरोध मा
6 आय प्रमाणपत्र अध्यागमन ब्यूरो को अनुरोध मा

को प्रायोजक जापान बाहिर बस्ने आफ्नो परिवारको सदस्य वा नातेदार हो भनेर मामला मा बी.

1 वित्तीय प्रायोजन को कागजात आवेदन फारममा संलग्न
2 को आवेदक र प्रायोजक सम्बन्ध देखाउँछ कि औपचारिक दस्तावेज पारिवारिक सम्बन्ध र निवास ट्रान्सक्रिप्ट को प्रमाणपत्र(कोरिया), परिवार रजिस्टर प्रतिलिपि(ताइवान), पारिवारिक सम्बन्ध औपचारिक प्रमाणपत्र(चीन), जन्मदर्ता प्रमाण पत्र(अन्य देशहरूमा)
3 जम्मा शेष को प्रमाणपत्र खाता नाम प्रायोजक हुनुपर्छ.
4 आय प्रमाणपत्र पछिल्लो 3years
5 कर भुक्तानी प्रमाणपत्र पछिल्लो 3years

सी अवस्थामा कि प्रायोजक आफ्नो परिवारको सदस्य हो, नातेदार, वा जापान बस्ने सम्बद्ध

1 वित्तीय प्रायोजन को कागजात आवेदन फारममा संलग्न

वार्षिक आय भर्न कृपया; वार्षिक आय देखि व्युत्पन्न गर्नुपर्छ “सकल आय” शहर सरकार द्वारा जारी कराधान प्रमाणपत्रमा.

2 कर निर्धारण प्रमाणपत्र शहर सरकार प्रमाणपत्र जारी; को प्रायोजक को नवीनतम र देखाउन सकल आय
3 Enployment प्रमाणपत्र को प्रायोजक को मामला मा एक कम्पनी आधिकारिक छ.
कम्पनी दर्ता प्रमाणपत्र
किनभने उनको / उनको व्यापार दर्ता कार्यालयमा दर्ता गरिएको छैन भनेर मामला मा प्रायोजक एक औपचारिक कागजात प्राप्त गर्न सक्दैन.
प्राप्त टिकट संग आय कर रिपोर्ट को एक प्रतिलिपि
4 निवास प्रमाणपत्र प्रमाणपत्र परिवार सबै सदस्य र सम्बन्ध देखाउनुपर्छ

  • को प्रायोजक वा उनको / उनको परिवार सदस्य विदेशी राष्ट्रियता छ भने, सबै regidence कार्ड नम्बर आवश्यक पर्छ.
5 जम्मा रकम को प्रमाणपत्र खाता नाम प्रायोजक हुनुपर्छ.
6 वैवाहिक को कागजात मामला मा कि उनको / उनको पिता प्रायोजक छ, आमा, हजुरबुबा, हजुरआमा, borther वा बहिनी.
सम्बन्ध र Residence प्रमाणपत्र को प्रमाणपत्र(कोरिया), परिवार रजिस्टर प्रतिलिपि(ताइवान), पारिवारिक सम्बन्ध औपचारिक प्रमाणपत्र(चीन), जन्मदर्ता प्रमाण पत्र(अन्य देशहरूमा)
मामला मा प्रायोजक को आवेदक को एक व्यापार संबद्ध वा आवेदक आमाबाबुले छ कि.
  1. कम्पनी पुस्तिका वा आवेदक को कम्पनी दर्ता प्रमाणपत्र वा आवेदक अविभावक
  2. ऋण पत्र प्रतिलिपि(एल / सी)
  3. लोड को बिल प्रतिलिपि(बी / एल)
  4. को आवेदक र आवेदक आमाबाबुले बीच सम्बन्ध कागजात.
  5. सम्बन्ध व्याख्या आदि पत्र

अन्य कागजातहरू

यदि आवेदक गरेको राष्ट्रियता चीन छ, म्यानमार, बंगलादेश, मङ्गोलिया, श्रीलंका, भियतनाम, वा नेपाल, अन्य थप कागजात अध्यागमन ब्यूरो को अनुरोध मा आवश्यक छ.