ESL Labo Jepang College Nagoya

Long-term:manca residents

Formulir Aplikasi lan Documents Perangkat

Kanggo aplikasi sekolah lan diwenehi visa pelajar, sampeyan kudu nuduhake kita follwings;

  1. Learning kemampuan lan dislametaké kanggo sinau ing luar negeri.
  2. Financial kemampuan kanggo mbayar ragat sekolah lan nggawe urip ing Jepang.

Sampeyan kudu nuduhake kita lan Kebangsaan Biro ndhuwur loro mau supaya mbuktekaken sampeyan layak kanggo sinau ing Jepang.

Lerning kemampuan lan dislametaké kanggo sinau ing Jepang

Ing ngisor iki dokumen sing dibutuhaké kanggo bisa ditulis dhewe lan kanggo bakal ditempelake karo Jepang agensi.

1 Formulir Aplikasi Aplikasi wangun kudu kapenuhan ing dening pelamar
2 Dislametaké kanggo sinau ing Jepang lan Embarkation / Disembarkation Sajarah report Kelèt ing formulir aplikasi
3 salinan ing passport(yen ugi) ID page Embarkation / Disembarkation Sajarah kaca
4 ID foto [40 ㎜ × 30 ㎜] x7 kabeh ID foto sing arep padha
5 Lulusan certificate Ing cilik yen pelamar lulus saka Universitas, College, utawa sekolah menengah
  • Asli lulusan certificate dibutuhake; Ora salinan
Ing cilik yen pelamar minangka mahasiswa universitas utawa College.
  • Mahasiswa Situs certificate lan lulus saka sekolah menengah certificate
Ing cilik yen pelamar iku dhuwur sekolah pelajar.
  • Lulusan huruf ing wektu applying + lulusan certificate sawise lulusan.
6 Academic transcript saka shool Final Asli dibutuhake; Ora salinan
7 Japanese Language Learning Sajarah Basa Jepang keahlian Test, JLPT, N5 utawa highter. Course Rekam Jepang School basa
8 Dokumen liyane Ing cilik sing padha dipuntampi ing pawiyatan sekolah sadurunge 6years lawas
  • A document resmi sing nuduhake ngleboke tanggal lan lulusan tanggal.
Ing cilik sing kulawarga utawa sederek ingkang sapunika ing Jepang.
  • Panggonan certificate saka kabeh anggota kulawarga lan sederek(yen lagi wong njaba negoro, panggonan nomer kertu dibutuhake)
  • anggota kulawarga klebu rama, ibu, kangmas, adhine, pasangan, lan anak.

Documents saka Financial Sponsorship

Sampeyan mbutuhake Sponsor sing isine kaya biaya kang sinau ing luar negeri.

Ing Sponsor bisa uga;

A. dhewe

B. Family anggota utawa sedulure sing manggen ing sanjabane Jepang.

C. Family anggota, sedulure, utawa afiliasi sing ing daya ing sinau ing luar negeri, sing manggen ing Jepang.

Ing dokumen iki sing dibutuhaké supaya ditulis dening sponsor lan supaya ditempelake Jepang agensi.

A. Ing cilik sing mbayar sampeyan sinau ing luar negeri biaya dening dhewe.

1 Document of Financial Sponsorship Kelèt ing formulir aplikasi
2 Certificate saka simpenan Balance Jeneng sing acccount ngirim dadi pelamar.
3 Panjelasan huruf A huruf sing nerangake cara pelamar wis entuk sing sinau ing luar negeri biaya.
4 Salinan bankbook ing panjalukan saka Kebangsaan Biro
5 Employment Certificate ing panjalukan saka Kebangsaan Biro
6 Income certificate ing panjalukan saka Kebangsaan Biro

B. Ing cilik yen Sponsor punika kulawarga utawa anggota sederek sing manggon ing sanjabane Jepang.

1 Document of Financial Sponsorship Kelèt ing formulir aplikasi
2 Formal Document sing nuduhake hubungan antarane pelamar lan Sponsor Certificate saka famili sesambetan lan panggonan transcript(Korea), salinan kulawarga Register(Taiwan), Formal Certificate saka famili sesambetan(China), Birth Certificate(negara liyane)
3 Certificate saka simpenan Balance Jeneng akun ngirim dadi Sponsor.
4 Income certificate pungkasan 3years
5 Tax pembayaran certificate pungkasan 3years

C. Ing cilik yen Sponsor punika kulawarga anggota, sedulure, utawa afiliasi sing manggon ing Jepang

1 Document of Financial Sponsorship Kelèt ing formulir aplikasi

Mangga isi metu income taunan; ing income taunan kudu asalé saka “reged income” ing certificate Taxation ditanggepi dening pamaréntah kutha.

2 Taxation certificate Kutha ing pamaréntahan Jeksa Agung bisa ngetokake certificate; paling anyar lan nuduhake reged income saka Sponsor
3 Enployment certificate Ing cilik saka Sponsor penerbitan pejabat perusahaan.
Company Situs certificate
Ing cilik yen Sponsor bisa ora diwenehi dokumen resmi amarga kang / dheweke bisnis ora kadhaftar ing kantor Situs.
Copy income report Tax karo nampa perangko
4 Panggonan certificate Ing certificate ngirim nuduhake kabeh anggota kulawarga lan sesambetan

  • Yen Sponsor utawa kang / kulawarga iku nduweni anggota manca warga negara, kabeh regidence nomer kertu kudu required.
5 Certificate saka simpenan imbangan Jeneng akun ngirim dadi Sponsor.
6 Document of Relationship Ing cilik yen Sponsor Iku / dheweke rama, ibu, mbah kakungipun, mbah putri, borther utawa adhine.
Certificate saka sesambetan lan panggonan certificate(Korea), salinan kulawarga Register(Taiwan), Formal Certificate saka famili sesambetan(China), Birth Certificate(negara liyane)
Ing cilik yen Sponsor iku afiliasi bisnis ing pelamar utawa pelamar kang tuwane.
  1. Company Pandhuan utawa perusahaan Situs certificate saka pelamar utawa pelamar dadi tiyang sepah
  2. salinan layang saka kredit(L / C)
  3. salinan Bill saka Loading(B / L)
  4. Document of hubungan antarane pelamar lan dadi pelamar tuwane.
  5. Letter saka hubungan liyane panjelasan

Dokumen liyane

Yen pelamar dadi warga negara iku China, Myanmar, Bangladesh, Mongolia, Sri Lanka, Vietnam, utawa Nepal, liyane tambahan dokumen sing dibutuhaké ing panjalukan saka Kebangsaan Biro.