ESL lab Japan sprog Institut Nagoya

Langsigtede:udenlandske beboere

Ansøgningsskema og dokumenter, der kræves

At anvende skolen og få studerende visum, du er nødt til at vise os follwings;

  1. At lære evner og mål til at studere i udlandet.
  2. Finansielle kapacitet til at betale studieafgift og gøre din lever i Japan.

Du er nødt til at vise os og immigration bureau over to ting for at bevise du er berettiget til at studere i Japan.

Lerning evne og mål til at studere i Japan

Følgende dokumenter er forpligtet til at være skrevet af jer og være fastgjort med Japansk Oversættelse.

1 Ansøgningsskema Ansøgningsskemaet skal udfyldes af ansøgeren
2 Mål at studere i Japan og ombordtagning/afstigningssted historie rapport Vedlagt i ansøgningsskemaet
3 en kopi af dit pas(Hvis du besidder) Id-siden og ombordtagning/afstigningssted historie sider
4 ID photos[40㎜ × 30㎜]x7 alle id-billeder skal være den samme
5 Graduering certifikat I tilfælde af at ansøgeren dimitterede fra Universitet, College, eller gymnasiet
  • Den oprindelige eksamen certifikat er påkrævet; Ikke en kopi
I tilfælde, at ansøgeren er et universitet eller college studerende.
  • Studerende registreringsattesten og Graduate certifikat på gymnasiet
I tilfælde, at ansøgeren er en gymnasieelev.
  • Graduering brev på tidspunktet for ansøgning + graduering certifikat efter endt uddannelse.
6 Akademiske udskrift af den endelige shool Oprindelige er påkrævet; Ikke en kopi
7 Japansk sprog Learning historie Japansk sprog præstationsprøvning, JLPT, N5 eller højere. Kursus Oversigt over japanske sprog skole
8 Andre dokumenter I tilfælde at du blev indskrevet i grundskole før 6years gamle
  • Et formelt dokument, der viser indgangen og graduering dato.
I tilfælde af at din familie eller pårørende er i øjeblikket i Japan.
  • Residence certifikat af alle dine familiemedlemmer og slægtninge(Hvis de er udlændinge, Residence kortnummer er påkrævet)
  • det medlem af familien omfatter far, mor, Brother, søster, ægtefælle, og barn.

Dokumenter af finansielle sponsorering

Du har brug for en sponsor, der dækker udgifter til udlandsophold.

Sponsor kunne være;

A. selv

B. familiemedlem eller slægtninge bor uden for Japan.

C. familie medlem, pårørende, eller datterselskaber, der er i opkrævet af dit studieophold i udlandet, bor i Japan.

Følgende dokumenter er forpligtet til at være skrevet af sponsorer og fastgøres med Japansk Oversættelse.

A. i tilfælde af at du betaler dit studium i udlandet koster ved dig selv.

1 Dokument i finansielle sponsorer Vedlagt i ansøgningsskemaet
2 Indlånsbevis Balance Navnet på acccount bør ansøgeren.
3 Forklaring brev Et brev, der forklarer, hvordan ansøgeren har tjent studieophold i udlandet koster.
4 Kopi af bankbook på anmodning af immigration bureau
5 Beskæftigelse certifikat på anmodning af immigration bureau
6 Indkomst certifikat på anmodning af immigration bureau

B. i tilfælde af at sponsoren er dit familiemedlem eller pårørende, der bor uden for Japan.

1 Dokument i finansielle sponsorer Vedlagt i ansøgningsskemaet
2 Formelt dokument, der viser forholdet mellem sagsøgeren og sponsor Certifikat af familiær relation og residence udskrift(Korea), en kopi af familie Journal(Taiwan), Formelle certifikat af familiær relation(Kina), dåbsattest(andre lande)
3 Indlånsbevis Balance Navnet på kontoen bør være sponsor.
4 Indkomst certifikat sidste 3 år
5 Skat betaling certifikat sidste 3 år

C. i tilfælde at sponsor er dit familiemedlem, pårørende, eller datterselskaber, der bor i Japan

1 Dokument i finansielle sponsorer Vedlagt i ansøgningsskemaet

Udfyld de årlige indkomst; den årlige indkomst bør være afledt af “bruttoindkomst” i beskatning certifikat udstedt af byen regeringen.

2 Beskatning certifikat Byen regeringen spørgsmålet certifikatet; nyeste og viser bruttoindkomst for sponsor
3 Enployment certifikat Hvis sponsor er et selskab officielle.
Virksomhedens registreringsbevis
I tilfælde at sponsoren ikke kan få et formelt dokument, fordi hans/hendes business ikke er registreret i registrering af office.
En kopi af indkomstskat rapport med at modtage stempel
4 Residence certifikat Attesten skal indeholde alle familiemedlemmer og forholdet

  • Hvis referencepersonen eller dennes familie medlem har udenlandsk statsborgerskab, alle regidence kortnumre bør kræves.
5 Indlånsbevis balance Navnet på kontoen bør være sponsor.
6 Dokument i relation I tilfælde at sponsor er hans/hendes far, mor, bedstefar, bedstemor, borther eller søster.
Certifikat af forholdet og Residence certifikat(Korea), en kopi af familie Journal(Taiwan), Formelle certifikat af familiær relation(Kina), dåbsattest(andre lande)
I tilfælde at sponsor er en business affiliate af ansøgeren eller ansøgeren ’ s forældre.
  1. Virksomheden guide eller virksomhedens registreringsbevis af ansøgeren eller ansøgeren ’ s overordnede
  2. en kopi af remburs(L/C)
  3. en kopi af konnossement lastning(L)
  4. Dokument af forholdet mellem sagsøgeren og sagsøgerens ’ s forældre.
  5. Brev af forholdet forklaring osv

Andre dokumenter

Hvis ansøgeren ’ s nationalitet er Kina, Myanmar, Bangladesh, Mongoliet, Sri Lanka, Vietnam, eller Nepal, andre supplerende dokumenter kræves på anmodning af immigration bureau.