ESL Labo Jepang College Nagoya

School Guide

mbandhingaké NLPT
Carane kowe pilih Language School?
Ing ndhuwur iku rata-rata comparison sing nuduhake carane akeh murid sekolah kita liwati NLPT.
Sing sing angka taun 2016 kanggo saben sekolah.
siswa kita tandha luwih saka kaping pindho saka murid sekolah liyane!
Luwih saka setengah saka mahasiswa pass N3.
Minangka kanggo N2, siswa sekolah liyane sing biasane kurang saka 10%, nanging murid sekolah kita punika meh 40%.
duwe N2 luwih saka telung!
Sampeyan bisa mbayangno carane gedhe kinerja sekolah kita punika.
Ana akèh faktor kanggo milih Language Japanese.
Kinerja sekolah iku kudu mikir.
Aja pengin mung kanggo tetep Jepang?
utawa, kowe arep sinau Japanese lan tetep Jepang?
Prioritas nganti sampeyan.

Ing semboyan kita sekolah iku kanggo nggawe spasi Learning liyane nyenengake.
Kita nrima sinau ing luar negeri mahasiswa saka kabeh ndonya.
Sampeyan bisa milih lantai ing Street View mriksa fasilitas sekolah.